BOLU / MENGEN - Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Doğal afetlerin etkisini azaltmak, kayıpları en aza indirmek, toplumun her ferdinin ve her kesimin kuşkusuz iyi bir eğitim alması ile mümkün olacaktır.

Ara

İsa FETOLMAZ hem idareci hem öğretmen olarak okulumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

.

Ara

Okul Sporları Bolu il geneli bilek güreşi müsabakalarına 7 öğrencimiz ile katılım sağladık.

Kas

Konuşmacı tarihçi, yazar Mustafa Turan okulumuzda  "Başarı Teknikleri ve Başarıda Motivasyon" ve "İdeal Öğretmen İdeal Öğretmenin Vizyonu ve Motivasyonu" adlı konferansları gerçekleştirmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı Okulumuzda Gerçekleşmiştir.

Kas

Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi "Kalite Etiketi" sahibi oldu.

Ekm

Okulumuzda stratejik plan toplantısı yapıldı.

Ekm

2024 Hedef YKS  tanıtım programı okulumuzda yapıldı.

Ekm

Okulumuzda YKS Hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Öğrencilerimize rehbelik, motivasyon, deneme sınavları, öğrenci koçluğu gibi faaliyetler düzenli olarak uygulanmaktadır.

Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi Başarıya Doymuyor

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında Mengen İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin başarılı sonuçlarının ardından, Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencilerin üstün başarıları dikkat çekti.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 9 öğrenciden 7 öğrencisini üniversiteye yerleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Bu yıl %77 oranında üniversiteye öğrencileri gönderen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri başarının ancak azim ve kararlılıkla elde edileceğini belirtti.

İSMAİL SARIKURT                                   ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ

HALİL SÜERİ                                             İLAHİYAT

MAHMUT ŞAHİN                                      İSLAMİ İLİMLER

FURKAN OVAZ                                         SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ