BOLU / MENGEN - Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Okulumuz öğrencileri ortaokullar arasında düzenlenen münazara yarışmasında güzel bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Öğrencilerimizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.

Şbt

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak çeşitli etkinlikler düzenledik. Mengen Kaymakamı Sayın Fatih Yıldız'a kahvaltı etkinliğine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ilk dönemi keyifli bir şekilde sonlandırmış oldular. İkinci dönem motive olmuş bir şekilde görüşmek üzere...

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk kez sömestir tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli bir hafta geçirmeleri, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmasının teşviki için 'dönem sonu faaliyet haftası'nın düzenleneceğini açıkladı. Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu hafta gerçekleştireceğimiz faaliyetlere ilişkin programımızı paylaşıyoruz. Öğrencilerimizi keyifli bir hafta bekliyor.

Ara

Okulumuzda İlkyardım Eğitimi verildi. Eğitimde konuyla ilgili uygulamalı anlatımlar aldı.

Ara

Afetlerle ilgili çok yönlü bilgi ve uygulama becerisinin aktarılması amacıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Öğretmenimiz Hasan Selim İRER yangınla karşılaştığımızda neler yapmamız gerektiğini aşamalarıyla aktardı.

Ara

Okulumuzda Afet Eğitimi kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin çök-kapan-tutun pozisyonunu uygulamalı olarak kavramaları sağlandı.